Retreat

Retreater hos Styrsö Missionskyrka

Januari/december-retreaten - retreat med personlig vägledning för ”Unga vuxna”

Förutsättningar för att du skall kunna delta på denna retreat:

- Du är mellan 18-30 år gammal

- Du är ej anställd i församling

- Du förbinder dig till regelbundna samtal med andlig vägledare under ett år (c:a tio samtalstillfällen).

I samband med anmälan anger du vem du går i vägledning hos, om du önskar påbörja din vägledning nu eller efter retreaten. Frågor om andlig vägledning skickar du till skander.kurtin@equmenia.se

Retreaten leds av Lena Huld & Martin Klemetz

Kostnad: 700 kr. Retreaten är subventionerad med 2000 kr/pers av Equmenia väst

Marsretreaten - retreat med skapande

Dagarna vilar i andakter och meditationer som leds av Lena Huld, samt vägledda kreativa pass. Du kommer att få pröva på att tova ull, att arbeta med bild och lera och att skapa med dessa fantastiska material. Retreaten börjar med kvällsmat 19.30 och avslutas på söndag med gudstjänst kl 11 och kyrkfika. Agneta Arnekvist, “ullmissionär“ och utbildad textillärare. Karin Jeppsson, konstnär på fritiden och utbildad bildlärare. Cia Möller, förskollärare som mår bra och blir inspirerad av att skapa i lera.

Kostnad: 3100 kr inklusive material.

Majretreaten - kortretreat med personlig vägledning

Leds av Leif Jöngren, pastor Equmeniakyrkan Älvängen, och Lena Huld. Retreaten börjar med kvällsmat 19.30 och avslutas på söndag med gudstjänst kl 11 och kyrkfika.

Kostnad: 2700 kr.

Juniretreaten - kortretreat med personlig vägledning

Leds av Daniel Dalemo, pastor i Saronkyrkan, Göteborg och Lena Huld. I denna retreat erbjuds fysiska aktiviteter i lugnt tempo, som leds av Jeanette Jähnke Svanberg. Retreaten börjar med kvällsmat 19.30 och avslutas på söndag med gudstjänst kl 11 och kyrkfika.

Kostnad: 2700 kr.

Septemberretreaten - retreat med personlig vägledning

Stefan Jämtbäck, musikmakare, ordbrukare och informatör, håller i sång och musik i mässor och andakter, “medvandrare” är Mogens Nielsen, pastor i Equmeniakyrkan Hovslätt, och Lena Huld. Retreaten börjar med gudstjänst på söndag kl 17 och avslutas på fredag förmiddag kl 11.30.

Kostnad: 4800 kr

Oktoberretreaten - Gud har inget genus, Gud har inget tempus, Gud har bara Kristus

Leds av Tomas Boström, visförfattare, pastor och trubadur från Gotland. Retreaten med andakter och meditationer, börjar med kvällsmat på tors kl 19.30 och avslutas med gudstjänst och kyrkfika kl 11 på söndag. Eftermiddagsvandring en av dagarna.

Kostnad: 3100 kr

Novemberretreaten - kortretreat med personlig vägledning

Leds av Lena Bergström, pastor och regional kyrkoledare i Equmeniakyrkan region Nord och Lena Huld. Retreaten börjar med kvällsmat på tors kl 19.30 och avslutas på söndag med gudstjänst kl 11 och kyrkfika.

Anmälan till retreat@styrsomissionskyrka.se

Ange retreat, namn, mailadress, mobiltelefon, adress samt personnummer

Anmälan är definitiv först när anmälningsavgiften kommit in.

400 kr för tors-sön, 800 kr för längre retreater.

Resterande avgift önskar vi 10 dagar innan aktuell retreat.

Anmälningsavgiften återbetalas endast om retreaten ställs in.

Avgiften inkluderar retreat med enkelrum, helpension, dock inte sänglinne och handdukar som finns att hyra. Vi kan endast erbjuda specialkost av medicinska skäl, samt vegetarisk kost.

Bankgiro retreat 246-6548.

Märk med namn och retreat

Frågor till husmor: husmorretreat@styrsomissionskyrka.se

11-14 jan

Retreat med personlig vägledning för "Ungavuxna"

15-18 mars

Retreat med skapande

24-27 maj

14-17 juni

16-21 september

18-21 oktober

Gud har inget genus, Gud har inget tempus, Gud har bara Kristus

Leds av Tomas Boström

15-18 nov

6-9 dec

Retreat med personlig vägledning för "Ungavuxna"

Ladda ner 2018 års retreatprogram här.

Mer information om enskild retreat hittar du här.

Mer information om enskild retreat för unga vuxna hittar du här.

Vad är retreat? Följ länken så förklarar vi.

I vårt galleri kan du hitta bilder från tidigare retreater.

Har du frågor kring retreaterna? Då är du välkommen att ringa eller mejla Lena Huld (leg terapeut)

mobil: 070-884 37 17

retreat@styrsomissionskyrka.se