Retreat

Retreater hos Styrsö Missionskyrka

Januari/december-retreaten - retreat med personlig vägledning för ”Unga vuxna”

Förutsättningar för att du skall kunna delta på denna retreat:

- Du är mellan 18-30 år gammal

- Du är ej anställd i församling

- Du önskar gå i andlig vägledning under cirka ett år.

I samband med anmälan anger du vem du går i vägledning hos, om du önskar påbörja din vägledning nu eller efter retreaten. Frågor om andlig vägledning skickar du till [email protected]

Retreaten leds av Lena Huld & Martin Klemetz

Kostnad: 700 kr (anmälningsavgift 400 kr). Retreaten är subventionerad av Equmenia.

Marsretreaten - retreat med skapande

Dagarna vilar i andakter och meditationer som leds av Lena Huld, samt vägledda kreativa pass. Du kommer att få pröva på att tova ull, att arbeta med bild och lera och att skapa med dessa fantastiska material. Retreaten börjar med kvällsmat 19.30 och avslutas på söndag med gudstjänst kl 11 och kyrkfika. Agneta Arnekvist, “ullmissionär“ och utbildad textillärare. Karin Jeppsson, konstnär på fritiden och utbildad bildlärare. Cia Möller, förskollärare som mår bra och blir inspirerad av att skapa i lera.

Kostnad: 3200 kr inklusive material.

Majretreaten - kortretreat med personlig vägledning

Leds av Eva Cronsioe präst och pilgrimskaplan, Vallentuna församling Sv Kyrkan och Lena Huld.

Kostnad: 2800 kr.

Juniretreaten - kortretreat med personlig vägledning

Leds av Daniel Dalemo, pastor i Saronkyrkan, Göteborg och Lena Huld. I denna retreat erbjuds fysiska aktiviteter i lugnt tempo, som leds av Jeanette Jähnke Svanberg. Retreaten börjar med kvällsmat 19.30 och avslutas på söndag med gudstjänst kl 11 och kyrkfika.

Kostnad: 2800 kr.

Septemberretreaten - retreat med personlig vägledning

Stefan Jämtbäck, musikmakare, ordbrukare och informatör, håller i sång och musik i mässor och andakter, “medvandrare” är Britta Hermansson, pastor och författare och Lena Huld.  Retreaten börjar med gudstjänst på söndag kl 17 och avslutas på fredag förmiddag kl 11.30.

Kostnad: 4900 kr

Oktoberretreaten - En retreat om arv, värderingar och dagsform

Leds av Tomas Boström, visförfattare, pastor och trubadur från Gotland och Lena Huld. Retreaten med andakter och meditationer, börjar med kvällsmat på tors kl 19.30 och avslutas med gudstjänst och kyrkfika kl 11 på söndag. Eftermiddagsvandring en av dagarna.

Kostnad: 3200 kr

Novemberretreaten - kortretreat med personlig vägledning

Leds av Leif Jöngren, pastor Equmeniakyrkan Älvängen och Lena Huld. Retreaten börjar med kvällsmat på tors kl 19.30 och avslutas på söndag med gudstjänst kl 11 och kyrkfika. Petrusvandring på lördagen.

Kostnad: 2800 kr.

Retreater med personlig vägledning i samarbete med föreningen Kompass.

Anmälan till [email protected]

Läs informationen och följ anvisningarna som kommer då du anmält dig.

Anmälan är definitiv först när du fått veta att det finns plats och anmälningsavgiften är betald.

500 kr för tors-sön och 900 kr för längre retreater.

Resterande avgift önskar vi 10 dagar innan aktuell retreat.

Anmälningsavgiften återbetalas endast om retreaten ställs in.

Avgiften inkluderar retreat med enkelrum, helpension, dock inte sänglinne och handdukar som finns att hyra. Vi kan endast erbjuda specialkost av medicinska skäl, samt vegetarisk kost.

Bankgiro retreat 246-6548.

Märk med namn och retreat

Frågor till husmor: [email protected]

24-27 jan

Bortom bilderna

14-17 mars

Ansikte mot ansikte - Bibeltexter leder oss in i skapande

9-12 maj

Gud i verkligheten

6-9 juni

Ge mig något att dricka!

8-13 september

En tid för ro, en tid för bön

17-20 oktober

Vilken väg, vilken sanning, vilket liv?

14-17 nov

När livet vänder - Petrustema

5-8 dec

Bortom bilderna

Ladda ner 2019 års retreatprogram här.

Mer information om enskild retreat hittar du här.

Mer information om enskild retreat för unga vuxna hittar du här.

Vad är retreat? Följ länken så förklarar vi.

I vårt galleri kan du hitta bilder från tidigare retreater.

Har du frågor kring retreaterna? Då är du välkommen att ringa eller mejla Lena Huld (leg terapeut)

mobil: 070-884 37 17