Introduktionsretreat för Unga vuxna med personlig vägledning – En framtid och ett hopp

26-29 jan 2023

Varmt välkommen på retreat. Här ges rum för tystnaden och det inre samtalet. Vi vill med våra retreater inbjuda dig till vila, rekreation, stillhet, bön och inre samtal med livets Gud. Tystnaden skärper våra sinnen och hjälper oss att komma till oss själva. Att få stiga åt sidan en stund från de ständigt pågående tingen kan hjälpa oss till ro.

Retreaten börjar på torsdag kl 18:30 med kvällsmat. Vi går in i tystnaden vid kvällsandakten på torsdag och går ur den innan gudstjänsten på söndag. 

Denna retreat riktar sig till unga vuxna men vi tar också, i mån om plats, emot gäster utanför målgruppen. Då till ordinarie pris 3300kr varav 850kr är anmälningsavgift

Anmälan gäller från det att anmälningsavgiften är betald och du fått ett bekräftelsemail. För gäster utanför målgruppen skall resterande summa: 2450 kr vara betald senast 15 dagar innan retreaten startar.

Avgiften inkluderar retreat med enkelrum och helpension. Dock inte sänglinne och handdukar som finns att hyra, till en kostnad av 200 kr. Resterande summa skall vara betald senast 15 dagar innan retreaten. Anmälningsavgiften återbetalas endast om retreaten ställs in. För dig som betalar fullpris: Om avbokning sker senare än 15 dagar innan retreaten återbetalas endast 25% av totalkostnaden. Vid sjukdom med läkarintyg återbetalas hela avgiften förutom en administrativ avgift på 25% av totalkostnaden.

Innan du gör din anmälan ska den Grundläggande informationen om Styrsö Missionskyrkas retreater läsas på vår hemsida www.styrsomissionskyrka.se. Särskilt viktigt är att läsa och beakta vilka möjligheter vi har att hantera kostvarianter och att vi inte använder mikrofon vid retreatens andakter och samlingar. Önskemål om specialkost måste mailas i samband med anmälan till husmorretreat@styrsomissionskyrka.se. Denna information kan du återvända till när datum för retreaten närmar sig.