RETREAT

Att få stiga åt sidan en stund, att få vara i en vacker rofylld miljö, att låta tystanden tala. Att få tid med det inre samtalet med Gud och sig själv. Det är vad en retreat kan innebära. Vi i Styrsö Missionskyrka retreat är måna om att skapa en miljö för vila, bön, bibelläsning, meditation, tankefrihet, återhämtning och lek.

Som gäst har du en enda uppgift: Att låta dig bli älskad av GUD!

Varje deltagare har ett enkelt vackert rum med toalett och handfat. Några av rummen vänder sig mot havet, andra mot skog och berg. Alla rum har en liten egen uteplats. Styrsö har underbar natur som inbjuder till vandringar på både välgjorda stigar och stiglös terräng på klippor, strandängar och längs havet.

Vi inbjuder till olika slags retreater men alla i tystnad.

  1. De som tydligare vilar i igantiansk spiritualitet med personlig vägledning.
  2. De som vilar i andakter och ledda meditationer, ungefärligt dagsschema. Möjlighet till personligt samtal med retreatledaren erbjudas alltid. Det finns begränsad möjlighet att ta emot för ignatianskt* personlig vägledning, men detta måste önskas vid anmälan. I denna andra grupp finns Skaparretreat och retreater med mer genomgående tema.

Ledda vandringar kan förekomma i alla retreater.

Läs mer om vad en retreat är: Raus Rasteplass.

Alla retreater med Personlig vägledning i samarbete med föreningen Kompass.

För att vara med på retreat har du betalat en avgift. I bekräftelsen du fått finns återbudsregler som fortsatt gäller. Om du får sjukdomssymtom eller tillhör riskgrupper, och därför kan behöva lämna sent återbud, maila retreat(@)styrsomissionskyrka.se så snart som möjligt.

Lena Huld

Pastor och föreståndare

Retreater 2023

26-29 jan
Unga vuxna En framtid och ett hopp

10-15 sept
En tid för ro, en tid för bön

9-12 nov
Skaparretreat Du som ville mitt liv

Är intresserad av en fullbokad retreat? Anmäl dig till reservlistan i vårt bokningssytem. Har du frågor, kontakta oss på [email protected]