Introduktionsretreat för Unga vuxna med personlig vägledning – ”DU SOM VILLE MITT LIV”

25-28 jan 2024

Varmt välkommen på retreat. Här ges rum för tystnaden och det inre samtalet. Vi vill med våra retreater inbjuda dig till vila, rekreation, stillhet, bön och inre samtal med livets Gud. Tystnaden skärper våra sinnen och hjälper oss att komma till oss själva. Att få stiga åt sidan en stund från de ständigt pågående tingen kan hjälpa oss till ro.

Retreaten börjar på torsdag kl 18:30 med kvällsmat. Vi går in i tystnaden vid kvällsandakten på torsdag och går ur den innan gudstjänsten på söndag.

Denna retreat riktar sig till unga vuxna men vi tar också, i mån om plats, emot gäster utanför målgruppen. Se ovan.

Anmälan gäller från det att anmälningsavgiften är betald och du fått ett bekräftelsemail. För gäster utanför målgruppen skall resterande summa: 2550 kr om man betalar själv, 3050 om arbetsgivare betalar, vara betald senast 15 dagar innan retreaten startar.

Avgiften inkluderar retreat med enkelrum och helpension. Dock inte sänglinne och handdukar som finns att hyra, till en kostnad av 200 kr. Resterande summa skall vara betald senast 15 dagar innan retreaten. Anmälningsavgiften återbetalas endast om retreaten ställs in. För dig som betalar fullpris: Om avbokning sker senare än 15 dagar innan retreaten återbetalas endast 25% av totalkostnaden. Vid sjukdom med läkarintyg återbetalas hela avgiften förutom en administrativ avgift på 25% av totalkostnaden.