GRUNDLÄGGANDE INFORMATION

Anmälan, praktiska frågor, betalning och avbokningsregler

Anmälan gäller från det att anmälningsavgiften är betald och du få ett bekräftelsemail. Anmälningsavgiften betalas med kort eller Swish direkt i vårt bokningssystem. Du får ett kvitto via e- post.

Slutfakturan sänds ut med e-post och ska vara betald senast 15 dagar innan retreaten. Anmälningsavgiften återbetalas endast om retreaten ställs in. Om avbokning sker senare än 15 dagar innan retreaten återbetalas endast 25% av hela kostnaden. Vid sjukdom med läkarintyg återbetalas hela avgiften förutom en administrativ avgift på 25% av retreatens totalkostnad. Avgiften inkluderar retreat med enkelrum och helpension. Dock inte lakan och handdukar som finns att hyra. Meddela Husmor, se kontakt nedan. Kostnaden 150 kr betalas via bg 246-6548 eller Swish 123 196 34 38 ange Lakan och ditt namn.

Avbokning kan endast ske via mail till [email protected] och är giltig först när du fått en mailbekräftelse på att avbokningen inkommit.

Att ta med

Du tar med lakan, handdukar, bra promenadskor/kängor, innetofflor, toalettartiklar, skrivmaterial och vad du annars behöver för att känna dig komfortabel under en veckas retreat. Ryggsäck och termos tas med för ledd vandring och kanske även för egna vandringar. Vandringen går till viss del på stig men även havsnära på det kustlandskap som mest bjuder berg, stenar och ojämn terräng. Utrustning för att måla akvarell finns, men ta gärna med dig eget.

Kost

OBS Då vi har begränsade köksresurser kan vi endast erbjuda specialkost av medicinska skäl vid intolerans för gluten, laktos och mjölkprotein samt vegetariskt alternativ, anges vid anmälan.

Hitta hit

Styrsö är en bilfri ö som du når via båt från Saltholmen. Om du kommer med bil behöver du tidsmarginal för att parkera Långedrag/ Hinsholmskilen.

Aktuell tidtabell hittar du på www.vasttrafik.se. Sök från Saltholmen till Styrsö Bratten.

Det är ca 10-15 min promenad till kyrkan från båten. Följ stora vägen in mot byn, följ skyltar och ta av höger in på Styrsö Tångenväg, på vänster sida vid krönet av brant backe går vägen upp till kyrkan/retreatgården.

Taxi finns på ön för den som behöver det. För resor dagtid måndag-fredag (ej röda dagar) ringer du Flexlinjen på 031- 41 96 90, sista beställning kl 17 passar till båt 16.30 från Saltholmen-Bratten. Övrig dag beställer du din resa på telefon 031-757 99 70.

Kommer du tidigare än 2,5 h innan retreaten börjar behöver du meddela detta i god tid till Husmor.

Övrigt

Karbad finns att tillgå. Retreaterna är analoga, mikrofon används inte vid andakter och samlingar. Kyrkan är inte utrustad med hörselslinga.

Frågor kring kost och annat praktiskt kontakta [email protected]
Frågor kring retreatens innehåll, anmälan och avbokning kontakta [email protected]

Retreater 2022

27-30 januari