VÅRA RETREATER

Retreater 2020

Innan du anmäler dig läs dokumenten under fliken Praktisk information

6 - 11 september FULLBOKAD, anmälan till reservlista kan göras

En tid för ro, en tid för bön

Retreat med personlig vägledning

Leds av Lena Bergström, pastor och verksamhetsledare för Brobygge, Equmeniakyrkan och Lena Huld, pastor i församlingen & leg psykoterapeut. Stefan Jämtbäck, musiker och kommunikatör i Ekensbergskyrkan, håller i sång och musik i mässor och andakter. Retreaten börjar med gudstjänst på söndag kl 17 och avslutas på fredag förmiddag kl 11.30.

Kostnad: 5 000 kr därav anmälningsavgift 900 kr

Anmälan | Mer info

12 - 15 november

Gud i verkligheten

Retreat med personlig vägledning

Leds av Eva Cronsioe präst i Järna med Nås och Äppelbo församling Sv Kyrkan och författare, Leif Jöngren, pastor Equmeniakyrkan Älvängen och Lena Huld, pastor i församlingen & leg psykoterapeut. Retreaten börjar med soppa och cafèkväll kl 18:15 och avslutas på söndag med gudstjänst kl 11 och kyrkfika.

Kostnad: 2 900 kr därav anmälningsavgift 500 kr

Anmälan | Mer info

Retreater 2021

Programmet kommer att kompletteras så till vida är det preliminärt.

28-31 januari

Vägar som leder rätt

Retreat för Unga Vuxna med personlig vägledning

Martin Klemetz & Lena Huld

11-14 mars

Bröd som mättar hunger

Skaparretreat

Lena Huld, håller i andakter och meditationer. Därutöver leds retreaten av Agneta Arnekvist - Ull, Karin Jeppsson - akvarell och Cia Möller - fritt broderi. 3300kr.

23-28 maj

Frid som stillar oro

Retreat med personlig vägledning

Leif Jöngren, Roland Stare & Lena Huld. Förhoppningsvis kan vi erbjuda en dags ledd em vandring. Retreaten börjar kl 17 med gudstjänst sön och avslutas vid 11.30 fre. 5000kr

12-17 sept

Ok som lättar bördor

Retreat med personlig vägledning

Britta Hermansson, Lena Huld. Musiker Stefan Jämtbäck. Förhoppningsvis kan vi erbjuda en dags ledd em vandring.
Retreaten börjar kl 17 med gudstjänst sön och avslutas vid 11.30 fre. 5000kr

11-14 nov

Retreat

Leds av Tomas Boström och Lena Huld. 3500kr

Alla retreater erbjuder personliga samtal/vägledning även de som inte har inlagd personlig vägledning.

Till dess att bokningssystemet för 2021 är igång går det att anmäla till [email protected] med namn, mail och telenummer. När det blir dags att boka via systemet får du ett mail med länk där du kan anmäla och betala anmälningsavgift. Har du inte gjort detta inom en vecka förutsätter vi att anmälan inte längre är aktuell

Frågor om anmälan och retreaterna i allmänhet: retreat(@)styrsomissionskyrka.se

Frågor till husmor: husmorretreat(@)styrsomissionskyrka.se