VÅRA RETREATER

Innan du anmäler dig läs dokumenten under fliken Grundläggande information.

Retreater 2021

Nu är anmälan öppen, välkommen att anmäla dig!

Anmälningsavgift 700 kr kortretreat, 1000 kr långretreat, som inte betalas tillbaka vid avanmälan. Anmälningsavgiften del av totalsumman.

Vägar som leder rätt

28-31 januari FULLBOKAD, anmälan till reservlista kan göras

Introduktionsretreat för Unga Vuxna med personlig vägledning

Leds av Martin Klemetz, studentpastor Betlehemskyrkan Göteborg och Lena Huld, pastor i församlingen & leg psykoterapeut. Retreaten börjar med kvällsmat 18:30 och avslutas på söndag med gudstjänst kl 11 och kyrkfika.

Subventionerat pris/anmälningsavgift 700kr. För gruppen unga vuxna finns begränsad möjlighet att delta i övriga retreater till suventionerat pris, ansökan retreat(@)styrsomissionskyrka.se

I mån av plats tar vi emot gäster utanför målgruppen i januari till ordinare pris 3000kr varav 700kr är anmälningsavgift.

Bröd som mättar hunger

11-14 mars FULLBOKAD, anmälan till reservlista kan göras

Skaparretreat

Leds av Lena Huld, pastor i församlingen och leg psykoterapeut, som håller i andakter, meditationer och personliga samtal. Därutöver medverkar Agneta Arnekvist - Ull, Karin Jeppsson - akvarell och Cia Möller - fritt broderi.

Retreaten börjar på torsdag med kvällsmat kl 19:30 och avslutas på söndag med gudstjänst kl 11 och kyrkfika.

Kostnad: 3300kr varav 700kr är anmälningsavgift.

Frid som stillar oro

23-28 maj Retreat med personlig vägledning

Leds av Leif Jöngren, pastor Equmeniakyrkan Älvängen, Roland Stahre, sjukhuspastor Göteborg och Lena Huld, församlingens pastor och leg psykoterapeut. En ledd em vandring erbjuds en av dagarna. Retreaten börjar kl 17 med gudstjänst sön och avslutas vid 11.30 fre.

Kostnad: 5000kr varav 1000kr är anmälningsavgift.

Ok som lättar bördor

12-17 september FULLBOKAD, anmälan till reservlista kan göras

Retreat med personlig vägledning

Leds av Britta Hermansson, pastor Equmeniakyrkan och författare, Andreas Carlgren, skribent, föreläsare och retreatledare och Lena Huld, församlingens pastor och leg psykoterapeut. Stefan Jämtbäck, musiker och kommunikatör Ekensbergskyrkan. En ledd em vandring erbjuds en av dagarna. Retreaten börjar kl 17 med gudstjänst sön och avslutas vid 11.30 fre.

Kostnad: 5000kr varav 1000kr är anmälningsavgift.

Berörd

11-14 november

Leds av Tomas Boström, pastor, visförfattare och trubadur från Gotland och Lena Huld, föramlingens pastor och leg psykoterapeut. Retreaten börjar med kvällsmat 19:30 och avslutas på söndag med gudstjänst kl 11 och kyrkfika. En ledd em vandring erbjuds en av dagarna.

Kostnad: 3500kr varav 700kr är anmälningsavgift.

Anmälan | Mer info

Frågor om anmälan och retreaterna i allmänhet: retreat(@)styrsomissionskyrka.se

Frågor till husmor: husmorretreat(@)styrsomissionskyrka.se